Su Kaçağı Bulma ServisiSu Kaçağı Bulma Servisi
Bize Ulaşın
0553 690 90 68
09.00 - 22.00
Aynı Gün Servis

Apartmanda Tuvalet Tıkanması

Tuvalet tıkanıklığının birçok sebebi olabilir. Bu sebeplerin hızlı bir şekilde tespit edilmesi ve sonrasında giderilmesi gerekiyor. Ancak bu şekilde başarılı, sağlıklı ve çekiş gücü yüksek bir tesisata kavuşmak mümkündür. Apartmanda tuvalet tıkanması herkesin yaşadığı problemlerden birisidir. Tesisattaki farklı sebeplerden ötürü tüm dairelerin tuvaletleri tıkanabilir. Bu duruma özel yöntemler ile müdahale etmek hem zaman hem de maddiyat açısından ciddi kazançlar sağlamanıza imkân verecektir. Siz de firmamızdan profesyonel destek alarak apartmanınızda yer alan dairelerin tıkanıklıkları çözebilirsiniz.

0212 690 90 69 0216 610 06 16

Tuvalet Tıkanıklığının Nedenleri

Tuvalet tıkanıklığının birinci neden atılan yabancı maddelerdir. Tuvalet giderlerine atılan poşet, kâğıt, çöp ve naylon malzemeler tesisatta tıkanıklığa yol açar. Boruların belirli noktalarında biriken bu yabancı maddeler kanalizasyon ile daire içi tesisat arasındaki bağlantıyı koparır. Sonucunda ise tıkanıklık başlayacaktır. Siz de firmamızdan destek alarak bu sorunu ortadan kaldırabilirsiniz. Diğer bir tıkanıklık nedeni ise tesisatın tasarımıdır. Eğer binayı taşıyabilecek yetkinlikte bir tesisat imal edilmediyse burada da sorunlar ortaya çıkacaktır. Normalden çok daha fazla yüklenecek olan tesisat yükü çekemeyecek ve tuvaletlerin geri basma yapmasına neden olacaktır.

Tıkanıklığa Sebep Olan Noktanın Tespiti

Tıkanıklığa neden olan noktanın tespiti için robotlu e kameralı cihazlar kullanıyoruz. Bu cihazlar sayesinde tıkanıklık hızlıca ortadan gideriliyor. Noktasal tıkanıklık tespiti ile sadece tıkalı olan noktaya basınçlı uygulama yapılıyor ve işlem hızlanıyor. Tesisattaki tıkanıklık daire içinde olabilir. Daire içi kanalizasyon hattına bir sorun yoksa bina gideri de sorun çıkabilir. Eğer burada da sorun yoksa muhtemelen bina rögarında bir problem var demektir. Apartmanda tuvalet tıkanması sorunu genel olarak bu noktalarda meydana gelir. Daha büyük sorunlar ise ana kanalizasyonun tıkanması ile ortaya çıkmaktadır.

Robotlu Cihazlar İle Tıkanıklık Giderme

Firmamız robotlu ve yüksek basınçlı cihazlar ile tıkanıklığa müdahale ediyor. Kısa süre içerisinde adresinize gelecek olan ekiplerimi tıkalı tesisatınızı en hızlı şekilde açıyor. Size harika bir tesisat teslim ediyor. Siz de daha detaylı bilgi almak ve servis kaydı oluşturmak için hemen firmamızı arayabilirsiniz. Kısa sürede adresinize gelecek olan ekiplerimiz sorunu çözüme kavuşturacaktır. 

Önceki
Sonraki

Yorum Yap

Bizi Arayın!

Zamanınızı boşa harcamayın. Doğa Premium Servis ile sorunlardan kurtulmak için bizi arayın! Su kaçağı tespiti yada tıkalı gider açma işleriniz için beklemek zorunda kalmayın.