Su Kaçağı Bulma ServisiSu Kaçağı Bulma Servisi
Bize Ulaşın
0553 690 90 68
09.00 - 22.00
Aynı Gün Servis

Tuvalet Tıkanıklığı Açma Evde Nasıl Yapılır?

Tuvalet tıkanıklığı ciddi bir sorundur. Eğer zamanında müdahale edilmez ise tıkanıklık ileri boyutlara çıkacak ve kaçaklara, patlaklara yol açacaktır. Bu durum ise maddi külfetin artmasına neden olur. Tıkanıklığın bir an önce açılması sağlık açısından da önemlidir. Eğer sağlıklı bir ortama kavuşmak istiyorsanız mutlaka bu sorunu çözmelisiniz. Tuvaletin geri basması ve tıkanması özellikle alaturka tuvaletlerde ciddi sağlık sorunlarına yol açabilir. Klozette de benzer durum mevcuttur. Klozet içinde biriken pis su evlerinize dolabilir. Bu durumda ise ciddi sağlık sorunları ortaya çıkacaktır. Bu tıkanıklıkları gidermek için tuvalet tıkanıklığı açma evde nasıl yapılır sorusunu soranlara birkaç ufak öneri yapılabilir. Bu öneriler ile tıkanıklık giderilebilir.

0212 690 90 69 0216 610 06 16

Markette Satılan Tuvalet Açıcılar İle Tıkanıklık Giderme

Marketlerde çeşitli tuvalet tıkanıklığı giderici ürünler satılmaktadır. Bu ürünler yüksek asidik değerlere sahiptir. Tesisata döküldüğünde buradaki tıkanıklığa sebep olan maddeleri eritir ve tesisatın açılmasını sağlar. Fakat bu maddeler kullanılırken bir takım şeylere dikkat etmek gerekir. Bazı kimyasallar çok güçlüdür. Bu sebepten ötürü tesisatı delebilir. Sonuç olarak kaçaklar ortaya çıkar ve yeni maddi zararlarla karşılaşırsınız. Bu yüzden kimyasal çözüm aranırken doğru ürünü seçmek önem taşıyor.

Kalıcı Çözümler Nasıl Elde Edilir?

Kimyasal çözücüler ile tıkanıklık gidermek bir yöntemdir. Bu yöntemden farklı olan bir diğer metot ise pompa yardımıyla tıkanıklığın açılmasıdır. Pompa ile buradaki tıkanıklık bir süreliğine giderilebilir. Ya da farklı tel çubuklar ile tuvaletin pis su tesisatı açılmaya çalışılabilir. Fakat bunların tamamı geçici çözüm üretecektir Geçici çözümler yerine daha kalıcı ve etkili çözümler almanız tuvalet tıkanıklığı açma evde nasıl yapılır sorusuna en iyi cevap olacaktır. Firmamızdan alacağınız hizmet ile bu sorunu ortadan tamamen kaldırabilirsiniz. Robotlu cihazlar ile kalıcı çözüm elde edebilirsiniz. Firmamızın uzman kadrosu tıkanıklığınızı yüksek basınç uygulamaları ile gidermektedir. Robotlu ve kameralı cihazlar ile tıkanıklığa sebep olan maddeyi tespit ediyoruz. Sonrasında ise bu noktadan yüksek basınç uygulaması yapıyoruz. Bu yabancı maddeyi tesisattan uzaklaştırıyor, kalıcı çözüm elde etmenizi sağlıyoruz. Siz de firmamızı arayarak randevu alabilir ve evde geçici çözümler üretmek yeri kalıcı bir çözüm oluşturabilirsiniz.

 

Önceki
Sonraki

Yorum Yap

Bizi Arayın!

Zamanınızı boşa harcamayın. Doğa Premium Servis ile sorunlardan kurtulmak için bizi arayın! Su kaçağı tespiti yada tıkalı gider açma işleriniz için beklemek zorunda kalmayın.