Su Kaçağı Bulma ServisiSu Kaçağı Bulma Servisi
Bize Ulaşın
0553 690 90 68
09.00 - 22.00
Aynı Gün Servis

Tıkalı Boru Açma Kimyasalı

Tıkalı borular hemen hemen herkesin yaşadığı sorunlardan birisidir. O kadar sıradanlaşmıştır ki artık marketlerde çeşit çeşit kimyasal ilaç satılmaktadır. Bu ilaçların her biri farklı etkilere sahip olsa da titiz bir seçim yapmak önem taşıyor. Eğer doğru kimyasal ilaç kullanılmaz ise tesisat içerisinde tıkanıklık açılmasından ziyade delikler ortaya çıkabilir. Bu delikler sebebiyle kaçaklar başlayacak ve sorun farklı bir boyuta gelecektir. Siz de bahsi geçen sorunları yaşamak istemiyorsanız profesyonel destek alabilir, sorunları ortadan kaldırabilirsiniz. Evde bazı yöntemlerle de tıkalı boru açma mümkündür. Fakat genel anlamda yüksek oranda tıkalı tesisatlar için profesyonel destek şarttır.

0212 690 90 69 0216 610 06 16

Evde Tıkalı Boru Açma Yöntemleri

Evde tıkalı borunuzu açmak için tıkalı boru açma kimyasalı kullanabilirsiniz. Birçok markette satılan bu ürünleri temin ederek tıkanıklığı giderebilirsiniz. Fakat burada dikkat etmeniz gereken husus tesisata zarar vermeyecek ürünleri tercih etmektir. Bunu da kullanmadan bilemeyeceğiniz için bu yöntem bir bakıma tehlike arz etmektedir. Tıkanıklığı gidermeye çalışırken kaçak sorunları ile uğraşmayı kimse istemez. Bu yüzden profesyonel destek almanız önem taşıyor. Diğer bir yöntem ise tıkanıklık açma telleridir. Uzun ve esnek olan bu teller farklı şekillere girebiliyor. Uç kısmında ise çengel barındırıyor. Bu sayede tesisat içerisindeki yabancı maddeler tesisattan uzaklaştırılıyor.

Kimyasal Yerine Doğal Karışım İle Tesisatı Açmak

Kimyasal yöntemlerden ziyade daha basit ve evdeki malzemeler ile hazırlanabilen yöntemler de mevcuttur. Sirke ve karbonat karışımı burada etkili bir çözüm olacaktır. Fakat bu genel anlamda daha zayıf tıkanıklıklar için etkili çözümdür. Yoğun bir tıkanıklık mevcutsa bu durumda tesisata profesyonel müdahalelerin yapılması gerekiyor.

Profesyonel Kimyasal İlaçlı Yöntemler

Firmamızın tüm servisleri robotlu cihazlar ile her türlü tıkanıklığı gideriyor. En zorlu tıkalı tesisat bile dakikalar içinde açılabiliyor. Buna ek olarak firmamız özel kimyasal ilaçlar ile de tıkanıklıkları gideriyoruz. Tıkalı boru açma kimyasalı seçiminde titiz olan firmamız kesinlikle tesisata zarar vermeyen özel ürünler ile çalışmaktadır. Siz de firmamızdan destek alarak tıkalı tesisatınızı çok rahat ve hızlı bir şekilde açtırabilir, farklı sorunların ortaya çıkmasını engelleyebilirsiniz.

 

Önceki
Sonraki

Yorum Yap

Bizi Arayın!

Zamanınızı boşa harcamayın. Doğa Premium Servis ile sorunlardan kurtulmak için bizi arayın! Su kaçağı tespiti yada tıkalı gider açma işleriniz için beklemek zorunda kalmayın.