Su Kaçağı Bulma ServisiSu Kaçağı Bulma Servisi
Bize Ulaşın
0553 690 90 68
09.00 - 22.00
Aynı Gün Servis

Şişli Şube Telefon

0212 690 90 69 0553 690 90 68

Ev sahiplerinin karşılaştığı en büyük sorunlardan biri de su kaçaklarıdır. Patlayan boru, sıcak su ısıtıcısı veya sızdıran cihaz, büyük maliyet gerektiren tamirler yapmanıza neden olabilir. Neyse ki artık Şişli su kaçağı bulma işlerinizi yapan servisimiz ve cihazlarımız var. Artık bu sayede kırıp dökme işlemine gerek kalmadan son teknoloji cihazlar ile masrafsız bir şekilde su kaçaklarına çözüm bulmaktayız.

Su Kaçakları konusunda uzmanlaşmış ekibimiz ile su kaçağı tespiti işlemini artık kolaylık ile evinizin ya da iş yerinizin her hangi bir yerine zarar vermeden kalıcı olarak tadilatını gerçekleştirmekteyiz. Yüksek gelen faturalarınız ya da tavandan sızan sular gibi can sıkıcı durumlar ile karşılaşmamanız için İstanbul firması olarak işimizi titizlik ile yapmaktayız.

Şişli Su Kaçağı Bulma

Su kaçaklarını tamir ederken ilk olarak metrelerce uzakta olan tesisat borularının tam olarak hangi noktada olduğunu belirlemektir. İstanbul firması olarak akustik dinleme cihazlarımız ile Şişli su kaçağı bulma hizmetini sizlere sunmaktayız. Günümüzde su kaçağı tespiti nerede ise çocuk oyuncağı haline gelmiştir. Teknolojinin gelişmesi ile kullanılan cihazlar ile nokta atışı yaparak su kaçağı bulma işlemini gerçekleştirmekteyiz.

 

Su kaçakları sorunları için özel geliştirilmiş cihazlarımız ile hassas şekilde ölçüm yaparak doğru bir şekilde tespit işlemini gerçekleştirmekteyiz. Bilgisayar ortamında ses dalgalarının oluşturmuş olduğu izleri eğitimli tesisatçılar ile sorunun odak noktasını tespit ederek doğru müdahaleyi gerçekleştirmekteyiz. Elektronik cihazlarımız ve bilgisayar sistemimiz aracılığı ile su kaçağı bulmahizmetini kaliteli ve güvenilir bir şekilde sunmaktayız.

Şişli Su Kaçağı Tamiri

Ev ya da iş yerlerinizde su kaçağı sorunu olduğunu fark ettiniz veya bu durumu nasıl çözeceğinizi bilmiyorsunuz, bu konuda alanında uzman ekibimiz Şişli su kaçağı tespiti çözümü sunmaktadır. İstanbul’un en yoğun bölgelerinden olan Şişli’de su tesisatlarının genelinin eski olması su kaçaklarına neden olmaktadır.

İstanbul firması olarak sizlere kaliteli ve güvenilir bir hizmet sunmak için teknolojinin sunmuş olduğu tüm imkanlardan yararlanarak kameralı ses cihazlarımız ile çözümü gerçekleştirmekteyiz. Müşteri memnuniyeti esas alınarak hizmet verilmektedir. Yıpranmaya neden olan sızıntılardan su kaçağı tespiti tamiri ile tamamen ortadan kalkacaktır.

0212 690 90 69    0553 690 90 68

Şişli Su Kaçağı Tespiti Fiyatları

Şişli su kaçağı hizmetinin süresi ve kullanılan malzemelerin çokluğu belli olmadığından net bir fiyatlandırma vermemiz doğru olmayabilir. Kaliteli ve güvenilir bir hizmet sunduğumuzdan daha detaylı bilgi için sitemizde yer alan iletişim kanallarımızdan bizlere ulaşarak fiyatlarımız ve sorunlarınız hakkında bilgi alabilirsiniz.

Önceki
Sonraki

Yorum Yap

Bizi Arayın!

Zamanınızı boşa harcamayın. Doğa Premium Servis ile sorunlardan kurtulmak için bizi arayın! Su kaçağı tespiti yada tıkalı gider açma işleriniz için beklemek zorunda kalmayın.