Su Kaçağı Bulma ServisiSu Kaçağı Bulma Servisi
Bize Ulaşın
0553 690 90 68
09.00 - 22.00
Aynı Gün Servis

Pimaş Açma Fiyatları

Pimaş giderindeki tıkanıklıklar ciddi sorunlara yol açabilir. Bu sorunların hızlı bir şekilde giderilmesi önem taşıyor. Eğer pimaş giderlerinizdeki tıkanıklıklar giderilmez ise binanın yüzeyinden yağmur suları akacak ve bu ise dairelerin duvardan su almasına neden olacaktır. Siz de pimaş tıkanıklıklarınızı gidererek sorunları ortadan kaldırabilirsiniz. Pimaş, sadece yağmur oluklarında kullanılan bir malzeme değildir. Pis su tesisatında da pimaş kullanılmaktadır. Tesisat içerisindeki yabancı maddeler kısa süre sonra tıkanıklığın oluşmasına neden olur. Beraberinde ise tuvaletin geri basması ve lavabo tıkanıklıkları gibi sorunlar ortaya çıkar. Bu sorunu ortadan kaldırmak için siz de firmamızdan pimaş açma fiyatları konusunda destek alabilirsiniz.

0212 690 90 69 0216 610 06 16

[table id=1 /]

Yağmur Gideri Pimaş Tıkanıklıkları

Yağmur giderlerindeki tıkanıklıkların temel sebebi dal, yaprak ve ağaç parçaları gibi atıklardır. Genel olarak kuşların çatılara taşıdığı yabancı maddeler yağmur ile beraber giderlere dolar. Bu ise giderin tıkanmasına ve çekişin düşmesine neden olur. Sonucunda ise tıkanıklık başlayacak ve duvardan aşağıya yağmur suları süzülecektir. Taşıyamayan giderler sebebiyle çatıda su birikmesi olacaktır. Bu durumlar ise beraberinde farklı sorunları ortaya çıkarmaktadır. Duvardan su sızması, çatı akması vb. sorunlar genel olarak pimaş tıkanıklığı sebebiyle ortaya çıkar.

Tıkanıklıkların Giderilmesi

Tuvalet ve diğer yağmur oluğu pimaşlarındaki tıkanıklıkların özel yöntemler ile giderilmesi gerekiyor. Firmamızdan alacağınız destek ile bu sorunları çözüme kavuşturabilirsiniz. Profesyonel destek her zaman etkilidir. Kalıcı çözüm için şarttır. Firmamız robotlu cihazlar ile tıkanıklık gideriyor. Siz de hemen iletişim numaralarımızı arayarak firma yetkililerimize ulaşabilirsiniz. Buradan pimaş açma fiyatları hakkında fikir sahibi olabilir, planınızı bu fiyatlara göre yapabilirsiniz. Alacağınız hizmet ile yüksek oranda başarı elde etmeniz kaçınılmaz olacaktır. Tıkanıklıklar kalıcı olarak giderilecektir. Sonucunda ise size uzun vadede sorun çıkarmayacak bir tesisat sunuyoruz. Siz de hemen profesyonel destek alabilir, sorunlarınızı giderebilirsiniz. Firmamızın yetkili ekipleri işinde ustadır. Bu işin uzmanı olan kişiler son teknoloji cihazlar ile tesisatınıza müdahale ediyor. Sonucunda ise herhangi bir olumsuzluk yaşanmadan, olumsuzluğa yol açan durum ortadan kaldırılmaktadır. Sizlere en sağlıklı tesisat en hızlı şekilde teslim edilecektir.

 

Önceki
Sonraki

Yorum Yap

Bizi Arayın!

Zamanınızı boşa harcamayın. Doğa Premium Servis ile sorunlardan kurtulmak için bizi arayın! Su kaçağı tespiti yada tıkalı gider açma işleriniz için beklemek zorunda kalmayın.