Su Kaçağı Bulma ServisiSu Kaçağı Bulma Servisi
Bize Ulaşın
0553 690 90 68
09.00 - 22.00
Aynı Gün Servis

Kartal Su Kaçağı Tespiti

Su kaçağı tespiti oldukça önemli konulardan birisidir. Yapılacak olan su kaçağı tespiti ile faturalarınızdaki yüksek fiyatları en dip seviyelere çekebilirsiniz. Su kaçakları genel olarak önemsenmese de aslında oldukça önemli ve dikkat isteyen bir konu olmaktadırlar. Eğer gerekli özen gösterilirse maddi anlamda büyük kazançlar elde edilebilir. Tüm büyük kaçakların bir sızıntı olarak başladığı bilinmektedir. En büyük kaçak bile ilk başladığı anlarda borunun üzerinde yer alan ufak bir çatlak olmaktadır. Zamanla boru yüzeyindeki ısıl gerilmeler ve su akışı sebebiyle bu çatlaklar büyür ve daha büyük boyutlu kaçaklara neden olur. Küçük iken buralardaki kaçağın tespit edilmesi çok daha sağlıklı sonuçlar almaya imkân verecektir.

0216 610 06 16 0553 690 90 67

Su Kaçak Tespit Yöntemleri Nelerdir?

Kartal Su Kaçağı Tespiti servisi olarak farklı birçok yöntem kullanıyoruz. Kameralı sistemler ile borunun içerisindeki kaçağı rahatlıkla tespit etmekteyiz. Boru içerisine sarkıtılan kamera hat boyunca ilerletilir. Su akışının değiştiği nokta tespit edilerek kaçak belirlenir. Diğer bir yöntem ise ses ile kaçak tespitidir. Kaçak olan bölgede suyun akış sesi değişecektir. Akan su sesini yükselten ve çevredeki sesleri minimize eden cihazlarımız sayesinde rahatlıkla kaçakları tespit etmekteyiz. Son olarak nem ölçen cihazlar da firmamızın bünyesinde yer alıyor. Kaçağın boyutuna göre duvar içindeki nemi tespit ederek kaçakları noktasal belirleme işlemini bu şekilde gerçekleştiriyoruz.

Kameralı Sistemler Nasıl Çalışır?

Kameralı sistemlerin çalışma prensibi boru içerisinde kameranın sarkıtılması ve ilerletilmesi, alınan görüntünün ekran vasıtasıyla incelenmesidir. Burada önemli nokta cihazı kullanan kişinin tecrübesidir. Çünkü yorumlama yeteneği de buna göre gelişecektir. Suyun nerede sızıntı yaptığını kameradan doğru şekilde anlamak için uzman olmak gerekiyor. Bu konuda farklı tecrübelere sahip olan ustalarımız sayesinde Kartal su kaçağı tespiti hizmetini hızlı ve güvenli bir şekilde alabilirsiniz. Doğru sonuçlar için firmamızı arayabilirsiniz. İletişim bilgilerimizi arayarak firmamıza ulaşabilir, en yakın servisin kısa süre içerisinde adresinize ulaşmasını sağlayabilirsiniz. Kaçak tespiti, tuvalet ve gider tıkanıklığı açma, yeni tesisatın döşenmesi, malzeme ve farklı birçok konuda hizmet veren firmamız müşteri memnuniyetini esas almaktadır.

 

Önceki
Sonraki

Yorum Yap

Bizi Arayın!

Zamanınızı boşa harcamayın. Doğa Premium Servis ile sorunlardan kurtulmak için bizi arayın! Su kaçağı tespiti yada tıkalı gider açma işleriniz için beklemek zorunda kalmayın.