Su Kaçağı Bulma ServisiSu Kaçağı Bulma Servisi
Bize Ulaşın
0553 690 90 68
09.00 - 22.00
Aynı Gün Servis

0212 690 90 69   0216 610 06 16

Su Kaçağı Bulma

Temiz su tesisatlarında ya da gider borularında meydana gelen su kaçağı, büyük bir sorundur. Çünkü hem sizin konutunuza ya da iş yerinize, hem de komşunuza zarar verir. Özellikle gizli su kaçağı denilen, kaynağı tam olarak belli olmayan su sızıntısını bulmak, çok daha zahmetli olmaktadır. Bu gibi sorunlarda geleneksel yöntemlerle hizmet veren tesisatçılardan yardım istendiğinde, binanın kırılmasına da razı olmak gerekir. Çünkü gelişmiş cihazlarla hizmet veremeyen bu tesisatçılar, su kaçağını tespit edebilmek için birçok yeri kırmak zorunda kalır. Böyle bir sorunla karşı karşıyla gelindiğinde su kaçağı bulma servisi İstanbul firmamızın uzman ekiplerinden destek alınmalıdır.

Su Kaçağı Tespiti

Su kaçağı bulma servisi İstanbul firmamız, geleneksel yöntemleri rafa kaldırmıştır. Büyük bir çoğunluğu e son teknolojilerle tasarlanmış cihazlarla hizmet veriyoruz. Bu cihazlar arasında bulunan akustik dinleme cihazları, su kaçaklarını hiçbir yerin kırılmasına gerek kalmadan tespit etmektedir. Bu sayede tespit işleminden sonra tadilata gerek kalmamaktadır. Tadilatsız işlemin maliyeti de oldukça düşüktür. Bu nedenle, binanızda su sızıntısı tespit edildiğinde kurumsal firmalardan destek almak, işlemin sorunsuz halledilmesini sağlayacaktır.

Önceki
Sonraki

Yorum Yap

Bizi Arayın!

Zamanınızı boşa harcamayın. Doğa Premium Servis ile sorunlardan kurtulmak için bizi arayın! Su kaçağı tespiti yada tıkalı gider açma işleriniz için beklemek zorunda kalmayın.