Su Kaçağı Bulma ServisiSu Kaçağı Bulma Servisi
Bize Ulaşın
0553 690 90 68
09.00 - 22.00
Aynı Gün Servis

Kırmadan Gider Tıkanıklığı Açma

Tuvalet ve banyo giderlerinde çeşitli sorunlar nedeniyle tıkanıklık meydana gelebilir. Özellikle tuvaletlerde, tuvalet kağıdının hatalı kullanımı tıkanıklık sorunlarına neden olabilir. Tuvaletlere çocukların oyuncakları da kaçabilir. Bu da tıkanıklık sorunlara neden olur. Böyle bir durumla karşı karşıya kalındığında gider tıkanıklığı nasıl açılır?öncelikle robot tıkanıklık açma cihazları kullanarak açılması gerektiği bilmelidir. Geleneksel yöntemlerle verilen hizmetlerde gider boruları zedelenebilir, parçalanabilir. Oysa modern yöntemlerle verilen hizmette boruların hiçbir yerine zarar verilmemektedir.

0212 690 90 69    0216 610 06 16

Robotla Tıkanıklık Açma

Kurumsal firmamız, uzman ekiplerimizle birlikte modern yöntemler uygular. Peki, bu modern yöntemlerle gider tıkanıklığı nasıl açılır? Öncelikle uzman ekipler, gider borularının içine görüntüleme cihazları gönderir. Bu cihazlar tıkanıklığa sebep olan cismin yerini ve özelliğini tespit eder. Bu cihazlarla bağlı bir bilgisayar vardır. Profesyonel ekipler, cihazın gönderdiği görüntüleri bilgisayar ekranında değerlendirir ve buna göre açma yöntemini belirler. Bazı tıkanıklıklar yüksek basınçlı su jeti ile açılırken bazı tıkanıklıklar ise robot açma cihazı ile açılabilmektedir. Hangi yöntem olursa olsun gider borularında meydana gelen sorun titiz bir çalışma sonucu güvenli bir şekilde açılmaktadır.

Önceki
Sonraki

Yorum Yap

Bizi Arayın!

Zamanınızı boşa harcamayın. Doğa Premium Servis ile sorunlardan kurtulmak için bizi arayın! Su kaçağı tespiti yada tıkalı gider açma işleriniz için beklemek zorunda kalmayın.