Su Kaçağı Bulma ServisiSu Kaçağı Bulma Servisi
Bize Ulaşın
0553 690 90 68
09.00 - 22.00
Aynı Gün Servis

Fatih Tıkanıklık Açma Servisi

Tıkanıklıklar can sıkıcı olabilir. Günümüzde her eski tesisat bu tıkanıklık sorununu yaşamaktadır. Tıkanıklıklar sebebiyle tuvaletler, mutfak giderleri ve duşa kabin giderleri düzgün çekiş gücünü kaybeder. Bu ise beraberinde taşkınları getirecektir. Dolan tuvalet geri basacak ve evinizin pis sular ile dolmasına neden olacaktır. Ya da mutfak lavabonuz en ufak bulaşık yıkama işleminde bile su dolacaktır. Bu da sağlıksız bir ortam oluşmasına neden oluyor. Duşa kabin tıkanıklıkları ise duş alırken kısa süre içerisinde suyun birikmesine ve beraberinde duşa kabinden taşarak banyonun sular altında kalmasına neden olur. Tüm bu sorunları yok etmek için Fatih tıkanıklık açma servisimizden hizmet alabilirsiniz. Hızlı ve etkili çözümler sunuyoruz.

0212 690 90 69 0553 690 90 67

Mutfak ve Tuvalet Tıkanıklıkları En Kısa Sürede Çözülüyor

Bu tıkanıklıkların hızlı şekilde çözülmesi gerekir. Tuvaletin her kullanımda geri basması ve taşma tehlikesi geçirmesi, lavaboların iyi çekişe sahip olmaması ve farklı lavaboların tıkanması sebebiyle huzursuz olabilirsiniz. Eviniz sağlıksız ortamlara dönüşebilir. Eşyalarınız pis sular altında kalarak maddi zarar ortaya çıkarabilir. Bu yüzden firmamızın Fatih mutfak ve tuvalet tıkanıklığı açma servisinden destek almanız faydalı olacaktır. Ekiplerimiz çok hızlı bir şekilde tesisatınızdaki tıkanıklığı tespit ediyor. Sonrasında ise buraya müdahale işlemi gerçekleşiyor.

Kaliteli Malzeme İle Onarım Da Yapılabilmektedir

Eğer tesisattaki tıkanıklık giderilecek gibi değilse Fatih mutfak ve tuvalet tıkanıklığı açma servisimiz tesisatı bu noktada değiştiriyor. Tesisatınızı değiştirirken oldukça kaliteli malzemeler kullanıyoruz. Bu ise herhangi bir kaçak ve patlama gibi durumun oluşmasına engel olmaktadır. Ayrıca üstün bir işçilik de uyguluyoruz. Kaliteli malzemeler ile sağlam işçiliği buluşturuyoruz.

Aynı Gün Servis Hizmeti Sunuyoruz

İstanbul içine aynı gün servis hizmeti sunuyoruz. Daha detaylı bilgi almak için iletişim numaralarımızdan bizlere ulaşabilirsiniz. Dakikalar içerisinde adresinize gelecek olan ekiplerimiz tesisatınızdaki sorunu giderecektir. Siz de bizleri arayarak servis kaydı bırakabilirsiniz. Servis kaydı sayesinde uzman kadromuzun adresinize yönlenmesini sağlayabilirsiniz. Kaliteli malzeme, üstün işçilik ve son teknoloji cihazları bir araya toplayan su kaçağı bulma servisi müşteri memnuniyetini esas alıyor.

Önceki
Sonraki

Yorum Yap

Bizi Arayın!

Zamanınızı boşa harcamayın. Doğa Premium Servis ile sorunlardan kurtulmak için bizi arayın! Su kaçağı tespiti yada tıkalı gider açma işleriniz için beklemek zorunda kalmayın.