Su Kaçağı Bulma ServisiSu Kaçağı Bulma Servisi
Bize Ulaşın
0553 690 90 68
09.00 - 22.00
Aynı Gün Servis

Beykoz Su Kaçağı Tespiti

Su kaçağı gerekli önlemler alınmadığı takdirde ciddi sorunlara yol açabilir. Bu sorunları yaşamamak ve sızıntı yapmayan bir tesisata sahip olmak için öncelikle kaçak tespiti yapılması gerekiyor. Kaçak tespiti yapılırken birçok özel donanımın kullanılması gereklidir. Bu donanımlar sayesinde kaçak daha kısa sürede tespit edilir. Kısa sürede müdahale işlemine geçilir. Eğer kaçağın tespiti için yeterli donanım yok ise işler daha zahmetli ve zarar verici boyutlarda olacaktır. Tüm hattı görmek için tesisatı saran fayansların kırılması, sonrasında ise yeniden yapılması gerekebilir. Fakat bunun yerine son teknoloji cihazlara ve profesyonel bir kadroya sahip olan firmamızı tercih edebilirsiniz. Kırmadan, herhangi bir yere zarar vermeden, kısa süre içerisinde kaçak tespitinizi gerçekleştiriyoruz.

0216 610 06 16 0553 690 90 67

Su Kaçağı Tespitinin Avantajları

Eğer Beykoz su kaçağı tespiti araştırması yapıyorsanız dikkat etmeniz gereken en önemli nokta kaçak tespitinin avantajları olmalıdır. Kaçak tespiti ile ilk olarak faturalarda ciddi rahatlama göze çarpacaktır. Faturaların düşmesi sayesinde uzun vadede ciddi kazançlar elde edebilirsiniz. Buna ek olarak bina duvarlarının zarar görmesi ve su baskınları gibi durumları da kaçak tespiti ile engellemek mümkündür.

Hızlı Bir Şekilde Kaçaklarınızı Buluyoruz

Kullandığımız sonar ve kameralı sistemler ile kısa süre içerisinde kaçağınızı buluyoruz. Kaçak tespiti işlemi tamamen noktasal olarak gerçekleştirilmektedir. Bu sayede herhangi bir yüzeye zarar vermeden, sadece kaçağın olduğu yerde işlem yapılıyor. Sonucunda ise daha temiz bir işlem gerçekleştiriliyor. Beykoz su kaçağı tespiti konusunda lider olan firmamız sizlere en iyi hizmeti en uyguna sunmayı hedeflemektedir.

Faturalarda Ciddi Düşüşler İçin Kaçak Tespiti Şart!

Su kaçağı tespiti sonrasında en ufak kaçaklar bile belirlenebilmektedir. Normal şartlarda gözle görülmeyen bu kaçaklar faturalarda ciddi artışlara neden oluyor. Su kaçağı tespiti sayesinde bu sorunlar da ortadan kalkıyor. Kaçak tespiti yapılan noktalara tadilat uygulanıyor. Bu sayede su israfı da önlenebilmektedir. Faturalarda ciddi düşüş sağlayan su kaçağı tespiti, özellikle uzun yıllar kullanılacağı düşünüldüğünde ciddi maddi kazançlar sağlayacaktır. Ayrıca binanın zarar görmesini de engelleyecektir. Sonucunda ise istenmeyen durumların olmasının önüne geçebilirsiniz.

 

Önceki
Sonraki

Yorum Yap

Bizi Arayın!

Zamanınızı boşa harcamayın. Doğa Premium Servis ile sorunlardan kurtulmak için bizi arayın! Su kaçağı tespiti yada tıkalı gider açma işleriniz için beklemek zorunda kalmayın.