Su Kaçağı Bulma ServisiSu Kaçağı Bulma Servisi
Bize Ulaşın
0553 690 90 68
09.00 - 22.00
Aynı Gün Servis

Banyo Giderinden Su Gelmesi

Banyo giderinden su gelmesinin farklı birçok sebebi vardır. Bu sebeplerin detaylı şekilde araştırılması ve doğru olan müdahalenin yapılması önem taşıyor. Eğer sizin de bu tarz sorunlarınız var ise öncelikle sorunun ana kaynağını bulmanız gerekecektir. Banyo giderinden su gelmesinin ana sebebi kaçaklardır. Tesisat üzerindeki yarıklar ve delikler kaçağın oluşmasına neden olur. Bu kaçaklar ise banyo giderinden su gelmesi ile sonuçlanır. Banyo yüzeyinde su birikmesi yaşanabilir. Tıkanıklıklar ise bir diğer sebeptir. Tıkalı olan tesisat suyu çekecek güce ulaşamaz. Sonucunda ise su bir yerden yol bulur ve banyo giderinden taşar. Tüm bu sorunların basit bazı çözüm yolları mevcuttur. Eğer siz de banyo giderinden su gelmesi problemi yaşıyorsanız bu yolları deneyebilir, başarılı sonuçlar alabilirsiniz.

0212 690 90 69 0216 610 06 16

Banyo Gideri Tıkanıklıkları

Banyo giderinin tıkanmasının temel sebebi duş tüylerdir. Ayrıca banyo giderine atılan başka yabancı maddeler de tıkanıklığa yol açabilir. Bu durumu aşmak için lavabo açıcı veya tuvalet açıcı ilaçlar kullanılabilir. Tıkanıklığa yol açan katı maddeler bu yolla tesisattan uzaklaştırılacaktır. Diğer bir yöntem ise daha profesyonel olan yüksek basınç uygulamalarıdır. Yüksek basınçlı robotlu cihazlar ile tıkanıklığı dakikalar içinde gidermek mümkündür. Siz de firmamızın profesyonel ekibinden destek alarak tıkanıklığı giderebilir ve banyo giderinden su gelmesi sorununa çözüm bulabilirsiniz.

 

Banyo Giderinde Oluşan Kaçaklar Ve Bunların Onarımı

Kaçaklar da giderden su gelmesine neden olabilir. Kaçakların tespiti için özel ve profesyonel yöntemler tercih edilmelidir. Eğer bu yöntemler kullanılmaz ise tesisatın tamamı kırılacak ve ciddi maddi külfet ortaya çıkacaktır. Siz de firmamızın yetkili servisinden özel cihazlar ile yapılan kaçak tespiti hizmetini alabilirsiniz. Kısa sürede adresini gelecek olan ekiplerimi kaçağı bulup onarıyor. Banyo giderinden su gelmesi sorununu ortadan kaldırıyor.

Profesyonel Hizmet İçin Arayın!

Siz de profesyonel destek almak istiyorsanız hemen firmamızın iletişim numaralarını arayabilirsiniz. En yakın bölge servisimiz adresinize yönlendirilecektir. Kısa sürede gelecek olan ekiplerimiz sorunu çözüme kavuşturacak ve size sağlıklı bir banyo ortamı sunacaktır. Banyo gideriniz su kaçırıyor ve banyonuzu sağlıksız bir ortama çeviriyorsa siz de profesyonel destek alabilirsiniz.

Önceki
Sonraki

Yorum Yap

Bizi Arayın!

Zamanınızı boşa harcamayın. Doğa Premium Servis ile sorunlardan kurtulmak için bizi arayın! Su kaçağı tespiti yada tıkalı gider açma işleriniz için beklemek zorunda kalmayın.