Su Kaçağı Bulma ServisiSu Kaçağı Bulma Servisi
Bize Ulaşın
0553 690 90 68
09.00 - 22.00
Aynı Gün Servis

Ataşehir Tıkanıklık Açma Servisi

Tıkalı olan tesisata müdahale edilmesi oldukça önemlidir. Eğer siz de firmamızın servislerini tercih ederseniz bu konuda rahat bir nefes alabilirsiniz. Tıkanıklıklarınızın kalıcı olarak giderilmesini sağlayabilirsiniz. Türkiye’nin dört bir yanında ve İstanbul’un her semtinde yer alan geniş servis ağımız ile tıkalı tesisatları açıyoruz. Dakikalar içinde tıkanıklık giderme işlemini bitiriyoruz. Sonucunda size çekiş gücü yüksek ve harika bir tesisat armağan ediyoruz. Siz de hemen firmamızı arayarak detaylı bilgi alabilir ve Ataşehir tıkanıklık açma servisi vasıtasıyla hizmet alabilirsiniz.

0553 690 90 67 WhatsApp'tan Yaz

Ataşehir Mutfak Ve Tuvalet Tıkanıklığı Açma Servisi

Tıkalı olan tesisatı farklı birçok yöntem ile açmaktayız. Öncelikle tercih edilen ilk yöntem ilaçlı yöntemdir. Bu yöntemi firmamızı tercih ederek denettiğiniz takdirde olumlu sonuç alma ihtimaliniz oldukça yüksektir. Evde yapılan ilaçlı tıkanıklık giderme yöntemlerinde tesisatı delmeniz muhtemeldir. Fakat firmamızın Ataşehir mutfak ve tuvalet tıkanıklığı açma servisi özel ilaçlar kullanıyor. Tesisatınıza en ufak zarar vermeden tıkanıklık gideriliyor. Bir diğer yöntem ise robotlu cihazlardır. Robotlu cihazlar ile tıkanıklıklar dakikalar içinde gideriliyor. Çalışma mantığına gelinecek olursa robot kol tesisat içinde ilerliyor ve yüksek basınç uyguluyor. Bu sayede tıkalı olan tesisat açılıyor.

ataşehir tıkanıklık açma servisi

Evde Denenen Yöntemler İle Sonuç Alınır Mı?

Evde farklı yöntemler denenebilir. Tuvalet ve lavabo açma telleri bunlardan sadece birisidir. Tuvalet açma telinin ucu kıvrılarak tuvalet deliğinden daldırılır ve ileri geri hareketler yaptırılır. Bu şekilde tesisatta biriken artıklar uzaklaştırılacaktır. Sonucunda ise tıkanıklık yok edilir. Fakat daha büyük boyutlu olan tıkanıklıkta bu yöntem işe yaramayacaktır. Bir diğer yöntem ise tıkalı tesisatın ilaçlar ile açılmasıdır. Marketten alınacak lavabo ve tuvalet açıcılar ile tıkanıklık giderilebilir. Fakat bu yöntemler ile tesisatı delebilirsiniz. Bu yüzden işi bilen firmamızı tercih etmeniz gerekiyor. Hangi açıcı ilaçların daha mantıklı olduğuna karar vermeniz zor olacaktır. Firmamız size bu konuda yardımcı oluyor ve kesinlikle tesisata zarar vermeyen özel ilaçları kullanıyor. Eğer ki ilaçlar yeterli gelmiyorsa bu durumda robotlu cihazlar devreye giriyor. Kısa süre içerisinde tıkanıklık ortadan tamamen kaldırılıyor.

 

Önceki
Sonraki

Yorum Yap

Bizi Arayın!

Zamanınızı boşa harcamayın. Doğa Premium Servis ile sorunlardan kurtulmak için bizi arayın! Su kaçağı tespiti yada tıkalı gider açma işleriniz için beklemek zorunda kalmayın.