Su Kaçağı Bulma ServisiSu Kaçağı Bulma Servisi
Bize Ulaşın
0553 690 90 68
09.00 - 22.00
Aynı Gün Servis

Apartman Yönetmeliği Gider Borusu

Apartmanlardaki tuvalet tıkanıklıkları ciddi sorunlara yol açmaktadır. Oturan diğer sakinlerin sorun yaşamadığı takdirde ortak olmaması, bu sorunun çözümü için gerekli bütçeye destek olmaması da ciddi bir sorundur. Eğer siz de apartman yönetmeliği gider borusu hakkında bir bilgi sahibi değilseniz öncelikle bilmeniz gereken apartmanın aldığı ortak kararlardır. Bu ortak kararlarda belirtilen yerde bir tıkanıklık var ise burada yasal hakkınız oluşmakta ve mutlaka tüm bina sakinlerinin tıkanıklık açma ücretini karşılaması gerekmektedir. Eğer siz de firmamızdan profesyonel destek alırsanız farklı birçok sorunu ortadan kaldırabilir, başarılı sonuçlar alabilirsiniz. Bu hakkınızı en iyi şekilde değerlendirebilirsiniz.

0553 690 90 67 WhatsApp'tan Yaz

Gider Borusu Tıkanıklığı Kimin Sorumluluğundadır

Bina hattının genel sorumluluğu tüm bina sakinlerindedir. Eğer bu tıkanıklık veya kaçak bina kanalında fakat sorun sadece sizin dairenizi etkiliyorsa yine sorumluluk tüm apartmana aittir. Çünkü bina hattında bir tadilat işlemi gerekir. Bu işlem ise ortak alan olduğu için tüm binanın sorumluğundadır. Daire içindeki tıkanıklıklar ve sıkıntılar daire sahibini ilgilendirir. Eğer sizin de sorununuz sadece daire içi tesisatınızda ise bu sorunu sizin çözmeniz gerekmektedir.

Daire İçi Tıkanıklıklar Binaya Ait Değildir

Daire içindeki tıkanıklıkların çözümünü oturan kişinin gidermesi gerekiyor. Bu sorun giderilmediği takdirde ilerleyen süreçte binayı etkileyecek sorunlar da ortaya çıkabilir. Sonuç olarak maddi külfet artar ve bina ana hattına da işlem yapılması gerekebilir. Bu yüzden eğer tıkanıklık veya kaçak durumları var ise mutlaka firmamızdan hizmet almanız gerekiyor. Kısa sürede adresinize gelecek olan ekiplerimiz tıkanıklığınıza müdahale ederek sorunu çözüme kavuşturuyor.

0553 690 90 67 WhatsApp'tan Yaz

Apartman Gider Borusundaki Sorun Tüm Binayı Etkiler

Apartman gider borusundaki en ufak sorun tüm binayı etkileyecektir. Bina kanalı tüm dairelerin kanalizasyon atıklarını rögara, buradan da ana kanalizasyon hattına ulaştıran unsurlardır. Apartman yönetmeliği gider borusu hakkında tüm bina sakinlerinin mesul olduğunu belirtir. Bu yüzden bina kanalındaki bir problemde mutlaka tüm bina sakinleri ile ortak karar alınması ve uygulanması gerekiyor. Firmamızı tercih ederek bu hattaki sorunları giderebilir, sizde en uygun fiyata garantili çözümler alabilirsiniz.

İlgili Aramalar:

Apartman ortak gider borusu tıkandı
Apartman kanalizasyon Yönetmeliği
Apartman yönetmeliği 1 kata su basması
Atık su borusu ortak alan mi
Apartman kanalizasyon giderlerini kiracı mı öder
Mutfak gideri nereye bağlı
Apartman gider borusu tamiri kime aittir
Apartman gider borusu tıkandı

 

Önceki
Sonraki

Yorum Yap

Bizi Arayın!

Zamanınızı boşa harcamayın. Doğa Premium Servis ile sorunlardan kurtulmak için bizi arayın! Su kaçağı tespiti yada tıkalı gider açma işleriniz için beklemek zorunda kalmayın.