Su Kaçağı Bulma ServisiSu Kaçağı Bulma Servisi
Bize Ulaşın
0553 690 90 68
09.00 - 22.00
Aynı Gün Servis

Apartman Gider Borusu Tıkandı

Apartmanlardaki genel sorunlardan birisi tuvaletlerin tıkanmasıdır. Özellikle büyük apartmanlarda bu sorun sıklıkla ortaya çıkar. Sebebi ise kullanıcının çok olması ve hepsinin tuvaletlere yabancı madde atmasıdır. Sonucunda biriken bu yabancı maddeler bina giderini tıkar ve tuvaletlerin geri basma yapmasına neden olur. Apartman gider borusu tıkandı sorunu ise tam bu noktada ortaya çıkıyor. Atılan yabancı maddeler zamanla tesisat içinde birikiyor. Biriken bu atıklar tesisatın çekiş gücünün zayıflamasına neden oluyor. Sonrasında ise tıkanıklıklar başlıyor.

0212 690 90 69 0216 610 06 16

Gider Borusu Tüm Tuvaletleri Etkiler

Gider borusunun içindeki yabancı maddeler tüm tuvaleti etkileyecek düzeyde tıkanıklığa neden olur. Bina kanalının açılmaması durumunda binadaki tüm kişiler bu sorundan etkilenecektir. Sorun apartman gider borusunda değil de rögarda da olabilir. Rögar apartmanın kanalizasyon giderlerini ana boruya bağlamaktadır. Belediyenin ana kanalizasyon hattına bağlanan bu boruda da tıkanıklık olabilir. Her türlü sorunun çözülmesi için özel cihaz ve ekipman gerekiyor. Firmamız apartman gider borusu tıkandı sorununa hem rögar hem de bina kanalı tıkanıklığı açarak çözüm üretmektedir. Robotlu cihazlar ile hızlı bir şekilde tıkanıklık gideriliyor. Yüksek basınç uygulaması ile tesisatın sağlıklı olmasına imkân tanıyoruz. Bu cihazlar ile tesisat probleminizi ortadan kaldırıyoruz.

Apartman Gider Borusu Nasıl Açılır?

Apartman gider borusu özel robotlu cihaz ile açılır. Bu cihaz herhangi bir tuvaletten veya rögardan tesisata uzatılır. Tesisatın içi yüksek basınçlı su ile yıkanır. Ya da farklı özel cihazlarımız ile yüksek basınç uygulaması yaparak da tesisattaki tıkanıklığı gidere bilmekteyiz. Bu şekilde başarılı sonuçlar elde etmek mümkündür.

Yüksek Basınç İle Tıkanıklık Giderme

Yüksek basınç ile tıkanıklık giderme için siz de firmamızı tercih edebilirsiniz. Özel cihazlarımız ve bunları kullanan uzman personelimiz ile sizlere en iyi hizmeti sunuyoruz. Dakikalar içinde adresinize geliyor ve soruna müdahale ediyoruz. Siz de daha detaylı bilgi almak ve teknik bazı detaylara ulaşmak için hemen bizi arayabilirsiniz. Ekiplerimizin adresinize gelmesi için servis kaydı oluşturmanız gerekiyor. Telefon numaralarımızdan servis kaydı da oluşturabilirsiniz. Bu sayede tesisat probleminiz ortadan kalkacaktır.

Önceki
Sonraki

Yorum Yap

Bizi Arayın!

Zamanınızı boşa harcamayın. Doğa Premium Servis ile sorunlardan kurtulmak için bizi arayın! Su kaçağı tespiti yada tıkalı gider açma işleriniz için beklemek zorunda kalmayın.