Su Kaçağı Bulma ServisiSu Kaçağı Bulma Servisi
Bize Ulaşın
0553 690 90 68
09.00 - 22.00
Aynı Gün Servis

2. El Su Kaçağı Tespiti Cihazları

Kaçak günümüzde özellikle eski binalarda sıklıkla karşılaşılan bir durumdur. Tesisatın eskimesi sonucunda ciddi sızıntılar ve buna bağlı olarak su baskınları ortaya çıkabilmektedir. Kimi zaman ise bu kaçaklar çok küçük boyutta olmakta ve hissedilememektedir. Bu durumu aşmak ve kaçakları düzgün şekilde tespit etmek için teknolojik cihazları kullanmak gerekiyor. Bu sayede kısa sürede tespit işlemi tamamlanarak kaçaklara müdahale edilebilir. Farklı birçok cihaz bulunuyor. Hepsinin farklı bir çalışma prensibi bulunsa da mantık olarak benzerdirler. Siz de 2. El Su Kaçağı Tespiti Cihazları arıyorsanız bu cihazları firmamızdan temin edebilirsiniz. Ya da bu hizmeti bizden alarak son teknoloji cihazlar ile kaçaklarınızın bulunmasını sağlayabilirsiniz.

Kaçak Tespit Cihazı Fiyatları

Farklı modeldeki kaçak tespit cihazı fiyatları da farklı olmaktadır. Bu sebeple öncelikle hangi tip cihaz arandığının iyi bir şekilde belirlenmesi gerekiyor. Sonrasında araştırma yapılabilir. Bazı cihazlar çok daha hassas kaçakları bulabilmektedir. Bu yüzden kullanılacak ortama ve kaçak boyutuna göre cihaz seçimi önem taşıyor. Ayrıca ekran ve ara yüzün de kolay olması gereklidir.

Kaçak Tespit Cihazları Çalışma Prensibi

Kaçak tespit cihazları farklı birkaç prensiple çalışır. Bunlardan ilki sese duyarlı cihazların çalışma prensibidir. Bu cihazlar boru içerisindeki su sesini kulaklığa iletir. Kullanıcı ise bunları dinler ve su sesinin değişkenlik gösterdiği yeri tespit eder. Kaçak bu dalgalanma olan yerdedir. Diğer bir cihaz türü ise kameralı cihazlardır. Kameralı cihazlar ise borunun içerisinde ilerler ve kaçağın olduğu yeri görüntülü bir şekilde tespit eder. Nem ölçen cihazlar ise sızıntının daha fazla olduğu yerler kullanılırlar. Bunlar duvarda veya taş zeminde oluşan nem miktarın ölçer, nem miktarının fazla olduğu yeri belirlerler.

0850 432 90 69 0553 690 90 67

Kaç Dakikada Kaçak Tespiti Yapılır?

Kaçak tespiti süresi değişkenlik göstermektedir. Fakat firmamızdan bu hizmeti aldığınız takdirde kısa süre içerisinde kaçağınızı tespit ettirebilirsiniz. Duruma ve şartlara göre 30 dakika gibi sürelerde kaçak tespiti yapılabilmektedir. Hızlı bir şekilde kaçaklarınızı tespit ettirebilir, müdahale işlemine geçebilirsiniz. Başarılı ve sağlıklı bir tesisat için bu tespit işlemi büyük önem taşıyor. Siz de işi profesyonel ekibimize bırakabilirsiniz. Kaçak tespit cihazı alarak kendiniz de tespit yapabilirsiniz.

Önceki
Sonraki

Yorum Yap

Bizi Arayın!

Zamanınızı boşa harcamayın. Doğa Premium Servis ile sorunlardan kurtulmak için bizi arayın! Su kaçağı tespiti yada tıkalı gider açma işleriniz için beklemek zorunda kalmayın.